Upisi i prijave

Organizacija modula

Program studija organiziran je u razine (prvi stupanj, drugi stupanj…), pri čemu je svaka razina podijeljena na module od 2 i pol dana svaki. Naglasak modula je na praktičnim vježbama za koje voditelj prvo daje detaljna pojašnjenja i upute, te nakon vježbi povratnu informaciju kroz dijalog s grupom.

Između modula očekuje se da studenti razviju kontinuiranu, dnevnu meditativnu praksu u trajanju od minimalno 15 minuta, kako bi sve dobrobiti usvojenih tehnika mogle doći do izražaja u njihovom životu i radu.

Studentima će biti osigurana temeljna literatura, te će se sugerirati dodatne knjige, skripte, audio i video materijali po potrebi, željama i u odnosu na napredak svakog pojedinca.

Uz grupni rad svi će studenti imat mogućnost i osobnih intervjua s voditeljem kako bi dodatno pojasnili sve nedoumice vezane uz praksu.

Svi se moduli izvode kao kratka zatvorena studijska povlačenja, što znači da nakon formiranja grupe i početka rada neće biti moguće primati nove članove u postojeću grupu. Moduli počinju npr. u 18 sati u petak i traju do 19 sati u nedjelju. Održavaju se u razmaku od najmanje mjesec, do najviše dva mjeseca (duže pauze očekuju se tijekom ljetnih i zimskih praznika ili iznimne spriječenosti obvezama sudionika i voditelja).

Upisi, školarina i početak programa

  • Za upis u prvi stupanj (prvih 6 modula) studijskog programa nije potrebno posebno predznanje. Za uspis u naredne stupnjeve potrebno je završiti prethodni stupanj, jer se stupnjevi međusobno nadograđuju teorijom i praksom.
  • Školarina za svaki stupanj iznosi 1.500 EUR + PDV.
  • Školarine uključuju troškove predavanja i prostora za rad, a ne uključuju prijevoz, smještaj i prehranu studenata.
  • Svi termini modula dogovaraju se zajednički između voditelja i grupe na kraju prvog modula.

Lokacije

Programi koji se izvode u Hrvatskoj održavaju se Zagrebu, s (opcionalnim, ovisno o dogovoru grupe) zadnjim modulom u Opatiji.

Programi koji se izvode u Srbiji održavaju se u Beogradu (u naselju Belville, u srcu Novog Beograda), također s opcionalnim zadnjim modulom u Opatiji.

Kontakti

Za upite i prijave slobodno se obratite organizatorima i/ili direktoru studija:

Organizator:

Direktor studija: